Rekry: Verkkosivujen tekijä

Etsimme motivoitunutta Elementor-verkkosivujen tekijää liittymään joukkoomme. Emme edellytä vuosien kokemusta, tärkeimpänä pidämme kiinnostusta ja innostusta työhön sekä alalla kehittymiseen.

Ajaton Idea on ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen digimarkkinoinnin ja visuaalisen suunnittelun toimisto. Tarjoamme selkeät palvelut laadukkaaseen ja tehokkaaseen markkinointiin. Suurin osa asiakkaistamme toimii B2B-sektorilla.

Tehtäviisi kuuluu verkkosivujen visuaalinen toteutus ja sivustojen rakentaminen eri alustoilla, erityisesti Elementorilla. Arvostamme visuaalista hahmotuskykyä ja asiakaslähtöistä työotetta. Lisäksi plussaa on, jos ymmärrät koodin (JavaScript, HTML, CSS) perusteita ja hallitset WordPressin lisäksi esimerkiksi Shopify- tai WooCommerce-alustojen käytön. Verkkosivujen suunnittelussa käytämme Adobe XD:tä.

Odotamme sinulta:

  • Kiinnostusta ja innostusta kehittyä Elementor-verkkosivujen tekijänä
  • Ymmärrystä visuaalisista kokonaisuuksista ja käyttöliittymistä
  • Kykyä työskennellä verkkosivutiimissä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa
  • Innokkuutta oppia uutta ja seurata alan kehitystä
Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittyä Elementor-verkkosivujen ammattilaiseksi
  • Monipuolisia projekteja eri alustoilla
  • Kannustavan ja rempseän työympäristön
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden tarpeen mukaan
  • Tarvittavat työvälineet
Tehtävä on vakituinen, jossa sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 30.7.2023. Liitä hakemukseen CV, portfolio ja palkkatoiveesi. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen  ja lisätietoja tehtävästä voit tiedustella 17.7. klo 9–15 välillä toimitusjohtajaltamme Mika Mäeltä p. 0407634897

Tutustu myös näihin blogikirjoituksiin

Blogi

Yritystapahtumat ja messut: Erotu joukosta

Syksyn myötä lähestyvät erilaiset messut ja yritystapahtumat, joissa verkostoituminen on vilkkaimmillaan. Lue täältä, kuinka voit erottua eduksesi tapahtumissa!

Blogi

Tekoäly markkinoinnin työkaluna

Tekoälyn käyttö työkaluna, joko olet kokeillut? Lue täältä miten tekoälyä voi turvallisesti hyödyntää markkinointisisältöjen luomisessa!

Blogi

Henkilöstöuutisia toimistolta: Uusi projektipäällikkö

Toimistolla puhaltelee kesän uudet tuulet! Toimistopäällikkömme vaihtuu – lue täältä lisää.

Scroll to Top
PALVELUT
Blogi

Yritystapahtumat ja messut: Erotu joukosta

Syksyn myötä lähestyvät erilaiset messut ja yritystapahtumat, joissa verkostoituminen on vilkkaimmillaan. Lue täältä, kuinka voit erottua eduksesi tapahtumissa!