Rekry: Graafinen suunnittelija

Etsimme graafista suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen, jolla on kyky muuntaa asiakkaidemme toiveet visuaalisiksi mestariteoksiksi. 🎨 Jos haluat tehdä vaikutuksen visuaalisten ratkaisujen avulla ja olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin, saattaa tämä olla sinulle sopiva työpaikka.

Ajaton Idea on ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen digimarkkinoinnin ja visuaalisen suunnittelun toimisto. Tarjoamme selkeät palvelut laadukkaaseen ja tehokkaaseen markkinointiin. Suurin osa asiakkaistamme toimii B2B-sektorilla.

Tehtäväsi graafikkona tulee sisältämään monipuolisesti kaupallisia visuaalisen viestinnän projekteja eri asiakkaille. Pääset osallistumaan kampanjoiden suunnitteluun, asiakasviestintään ja myyntiä tukevien materiaalien kehittämiseen. Haemme henkilöä, joka osaa hienovaraisesti tulkita asiakkaan toiveita ja luoda visuaalisia toteutuksia, jotka tukevat asiakkaidemme tarinaa ja brändiä. Plussaa on, jos graafisen suunnittelun lisäksi olet kiinnostunut verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta WordPressiin. Arvostamme aktiivista ja asiakaslähtöistä työotetta.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta ja kiinnostusta markkinointiin visuaalisen viestinnän muodossa
  • Hyvää hallintaa erilaisissa taittotöissä ja painotuotteiden suunnittelussa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä itsenäisesti
  • Vahvaa innostusta ja halua oppia uutta
  • Aikataulujen hallintaa ja kykyä työskennellä useiden projektien parissa samanaikaisesti

Tarjoamme sinulle:

  • Innostavan ja rempseän työympäristön
  • Monipuolisia projekteja eri asiakkaiden kanssa
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden tarpeen mukaan
  • Tarvittavat työvälineet
  • Vakituisen työpaikan kehittyvässä markkinointitoimistossa

Tehtävä on vakituinen, jossa sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 30.7.2023. Liitä hakemukseen CV, portfolio ja palkkatoiveesi. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen rekry@ajaton.fi ja lisätietoja tehtävästä voit tiedustella 17.7. klo 9–15 välillä toimitusjohtajaltamme Mika Mäeltä p. 0407634897

Tutustu myös näihin blogikirjoituksiin

Blogi

Yritystapahtumat ja messut: Erotu joukosta

Syksyn myötä lähestyvät erilaiset messut ja yritystapahtumat, joissa verkostoituminen on vilkkaimmillaan. Lue täältä, kuinka voit erottua eduksesi tapahtumissa!

Blogi

Tekoäly markkinoinnin työkaluna

Tekoälyn käyttö työkaluna, joko olet kokeillut? Lue täältä miten tekoälyä voi turvallisesti hyödyntää markkinointisisältöjen luomisessa!

Blogi

Henkilöstöuutisia toimistolta: Uusi projektipäällikkö

Toimistolla puhaltelee kesän uudet tuulet! Toimistopäällikkömme vaihtuu – lue täältä lisää.

Scroll to Top
PALVELUT
Blogi

Yritystapahtumat ja messut: Erotu joukosta

Syksyn myötä lähestyvät erilaiset messut ja yritystapahtumat, joissa verkostoituminen on vilkkaimmillaan. Lue täältä, kuinka voit erottua eduksesi tapahtumissa!