Henkilöstöuutisia toimistolta: Uusi projektipäällikkö

Kesä on saapunut ja tuonut mukanaan muutoksia Ajattoman toimistolle. Haluamme jakaa kanssanne ilouutisen uudesta projektipäälliköstämme, joka astuu tehtäväänsä heinäkuussa.

Osa teistä on jo kuullutkin, että ihana toimistopäällikkömme Maaju siirtyy heinäkuun lopulla opintovapaalle ja lähtee kehittämään itseään uusilla osa-alueilla. Toivotamme Maajulle kaikkea hyvää hänen tulevissa seikkailuissaan!

Kiitos asiakkailleni yhteistyöstä kaikkina näinä vuosina! Monet teistä ovat olleet enemmän kuin asiakkaita – olette olleet osa Ajattoman tiimiä. Kiitos, että olette olleet osa ammatillista matkaani ja että olette luottaneet minuun. Toivotan teille kaikkea hyvää ja menestystä jatkossakin. Vaihdan nyt toimistotuolin riippumattoon puiden siimeksessä. Nyt on aika suunnata kohti uusia seikkailuja, jotka kutsuvat minua tuntureille, metsiin ja soille.” – Maaju

Toimistopäällikön vastuutehtävät ottaa haltuun Katja Parkkinen, joka onkin jo osalle tullut tutuksi visualisointi- ja 3D-töiden parista. Lämpimästi tervetuloa projektipäälliköksi Ajattomalle Katja! Katja tuo mukanaan positiivista energiaa ja innovatiivisuutta, joiden avulla varmasti saavutetaan upeita juttuja yhdessä!

”Olen iloinen siitä, että minulla on tilaisuus tuoda uusia näkökulmia ja ideoita Ajattomalle. Tavoitteenani on varmistaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua ja että yhteistyömme on menestyksekästä. Odotan innolla, mitä työ tuo tullessaan ja toivon, että pääsemme yhdessä saavuttamaan upeita tuloksia. Jos teillä on kysyttävää, ajatuksia tai ideoita, älkää epäröikö ottaa yhteyttä minuun. Olen täällä teitä varten!” – Katja

Muutoksen myötä Katja ottaa vastuulleen asiakkuuksien hallinnan. Jatkossa voitte olla yhteydessä Katjaan sähköpostitse osoitteessa katja@ajaton.fi.

Tutustu myös näihin blogikirjoituksiin

Blogi

Yritystapahtumat ja messut: Erotu joukosta

Syksyn myötä lähestyvät erilaiset messut ja yritystapahtumat, joissa verkostoituminen on vilkkaimmillaan. Lue täältä, kuinka voit erottua eduksesi tapahtumissa!

Blogi

Tekoäly markkinoinnin työkaluna

Tekoälyn käyttö työkaluna, joko olet kokeillut? Lue täältä miten tekoälyä voi turvallisesti hyödyntää markkinointisisältöjen luomisessa!

Blogi

Paras verkkokauppa-alusta: Shopify vai WooCommerce?

Miten valita omalle bisnekselle paras verkkokauppa-alusta? Lue täältä vertailu kahdesta suosituimmasta, Shopifysta ja WooCommercesta!

Scroll to Top
PALVELUT
Blogi

Yritystapahtumat ja messut: Erotu joukosta

Syksyn myötä lähestyvät erilaiset messut ja yritystapahtumat, joissa verkostoituminen on vilkkaimmillaan. Lue täältä, kuinka voit erottua eduksesi tapahtumissa!