Ajaton idea Oy

Miksi valita Ajaton markkinointi­kumppaniksi?

Ajaton on markkinointikumppani, joka erottuu monipuolisella osaamisellaan ja vahvuuksillaan.

Ainekset yrityksesi menestykseen löytyvät täältä

Markkinointikumppanin valinta on tärkeä päätös, joka vaikuttaa suuresti liiketoimintasi menestykseen. Oikean kumppanin valitseminen edellyttää pohdintaa ja huolellista harkintaa, sillä yhteistyön tulee olla saumatonta ja vastata yrityksesi tarpeisiin. Ajaton on markkinointikumppani, joka erottuu monipuolisella osaamisellaan ja vahvuuksillaan. 

Henkilökohtaista palvelua yrityksesi tarpeet huomioiden

Jo tarjousvaiheessa perehdymme asiakkaamme liiketoimintaan huolellisesti sekä kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaan toiveita ja tarpeita. Näin voimme tarjota räätälöityjä kokonaisuuksia, joista uskomme yrityksesi hyötyvän parhaiten. Kerromme avoimesti mitä olemme myymässä. Kunnioitamme asiakkaidemme aikatauluja ja budjettia ja reagoimme asiakkaidemme toiveisiin joustavasti.

Kattavat markkinointi­palvelut saman katon alta

Operoimme isojen linjojen hahmottamisesta yksityiskohtaiseen toteutukseen. Palveluistamme löytyy kaikki vahvan digitaalisen läsnäolon luomiseen: verkkosivut, strateginen markkinointi ja sen toteutus, sisällöntuotanto kuvin ja tekstein, ammattitaitoinen videotuotanto sekä tietenkin kaikki visuaaliseen viestintään tarvittava osaaminen, joka tuo brändisi esiin tunnistettavasti kanavassa kuin kanavassa.

Autamme yritystäsi menestymään

Vuosien aikana olemme saaneet kunnian toteuttaa lukuisia projekteja eri toimialoille. Avain onnistuneisiin projekteihin on tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa. Sitoudumme asiakkaidemme menestykseen ja työskentelemme tinkimättömästi jokaisen projektin parissa. Tyytyväisten asiakkaiden lisäksi ammattiylpeys on meille merkittävä arvo, ja se heijastuu tekemisessämme päivittäin.

5 syytä valita markkinointi­kumppaniksi Ajaton​

Syitä löytyisi varmasti useampiakin, mutta tässä viisi tärkeintä:

01

Runsaasti luovia ideoita

Luovuus kukoistaa turvallisessa ympäristössä, ja meillä on kyky luoda sellainen. Rohkeat ideat ja innovatiiviset konseptit syntyvät kanssamme, ja tuomme ne käytäntöön markkinoinnin eri osa-alueilla. Ideoimme niin, että tulokset puhuvat puolestaan.

02

Tiedät missä mennään

Toiminta kanssamme on sujuvaa tarjouspyynnöstä julkaisuun saakka. Osaamme kunnioittaa budjettiasi ja ehdottaa tehokkaita ratkaisuja, joilla pysytään suunnitelluissa raameissa. Pidämme kiinni aikatauluista ja rakennamme vahvoja asiakassuhteita. Tämän osoittaa myös vahva asiakaspitomme.

03

Asiallista, muttei jäykkää

Nautimme aidosti työstämme, ja tämä näkyy vuorovaikutuksessa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Vaikka hommat tehdään aina tosissaan, ei niitä tehdä otsa rypyssä. Positiivinen ilmapiiri ja huumori tekee yhteistyöstä hauskaa ja inspiroivaa.

04

Halu kehittyä ja kehittää

Tällä alalla ei voi jäädä laakereilleen makaamaan. Motivoitunut tiimimme kehittää toimintaansa jatkuvasti muuttuvan maailman mukana ja sitä ennakoiden. Näin voimme taata asiakkaillemme moderneja ratkaisuja sekä tehdä kehitysehdotuksia niiden ollessa tarpeen.

05

Läpinäkyvyys toiminnassa

Avoin vuorovaikutus on luottamuksen perusta. Hinnat, toimintatavat ja tulokset esitetään selkeästi ja ymmärrettävästi. Markkinointimme perustuu mitattavaan tekemiseen, ja hyödynnämme dataa tehokkaasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen vastineen heidän sijoituksilleen.

Tältä meidän työnjälki näyttää

Halu auttaa asiakkaitamme menestymään ilmenee vaikuttavina visuaalisina kokonaisuuksina, joista läpileikkauksen löydät täältä. Tutustu toteuttamiimme asiakastöihin ja anna referenssien puhua puolestaan.

Mihin sujuva yhteistyö perustuu?

Onnistuneet projektit ja pitkäaikaiset asiakassuhteet vaativat sujuvan yhteistyön, avoimen kommunikaation sekä tietysti laadukkaan työnjäljen ja toivottuja tuloksia. Lue ohesta, miten meillä hommat hoidetaan.

Liiketoimintasi ymmärtäminen

Hommat laitetaan käyntiin yhteisessä aloituspalaverissa, jossa meidän tehtävänämme on esittää oikeita kysymyksiä ja muodostaa syvä ymmärrys toiveistasi ja tarpeistasi. Aloituspalaverissa käydään läpi tavoitteita, kohderyhmiä, sisältöjä sekä sovitaan vastuunjako työtehtäville ja suunitellaan realistinen aikataulu töiden toteutukselle.

Räätälöidyt ratkaisut

Ymmärtäessämme liiketoimintasi tavoitteet ja erikoispiirteet, voimme muodostaa  ja tarjota sopivaa palvelukokonaisuutta tarpeisiisi. Meillä ei ole bulkkituotteita, jotka sopivat kaikille, vaan meillä suunnitellaan ratkaisut aina asiakkaidemme mukaan, jotta voimme varmistaa, että saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn ja vastinetta rahoillesi.

Toteuttaminen

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja kuuntelemme alusta saakka asiakkaidemme toiveita. Oli kyseessä projekti mikä hyvänsä, saat sen aikana mahdollisuuden kommentoida työtämme. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas!

Seuraaminen & mittaaminen

Markkinoinnin toimenpiteet ja luotujen sisältöjen vaikuttavuus on aina jollain tavalla mitattavissa. Seuraamme markkinointia data-orientoituneesti ja esitämme kehitysehdotuksia oma-aloitteisesti sellaisia ilmetessä.

Kaipaatko ideoita ja apukäsiä markkinointiin?

Oli mielessäsi laajempi kokonaisuus tai yksittäinen projekti, ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme, kuinka voisimme olla avuksi!

Henri Ilvonen

Myyntijohtaja & Osakas

Scroll to Top