Visiø – videopaketteja kuukausihinnalla

Visiøn avulla video­tuotanto osaksi markkinointi­strategiaa

Nykypäivän yrityksen täytyy olla somessa ja somessa kaikki katselevat videoita. Tarjoamme säännöllistä videotuotantoa tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Kustannustehokas Visiø tuo jatkuvuutta markkinointiin ja ennustettavuutta sen kuluihin. Videotuotannon lisäksi saat meiltä kaikki digimarkkinoinnin palvelut saman katon alta.

Miten pysyä ajan hermolla markkinoinnissa?

Video on ylivoimaisesti maailman kulutetuin media ja nykyään yrityksistä etsitään tietoa somekanavista yhtä paljon, kuin Googlesta. Markkinointimateriaaleista video on usein myös tuotannon kannalta arvokkainta ja siksi monelle yritykselle suuri investointi. Olemme rakentaneet asiakkaidemme tarpeiden pohjalta kustannustehokkaan Visiø-videotuotantopaketin, joka ratkaisee sisällöntuotannon haasteet ja tuo markkinointisi tähän päivään pysyvästi.

Aina ajan tasalla

Ketterä videotuotanto huomioi markkinaolosuhteiden muutokset, olipa kyse sitten talouden vaihteluista, trendeistä tai tekoälyn kehityksestä. Tarjoamme räätälöityä sisältöä, joka pysyy ajan hermolla ja resonoi kohdeyleisösi kanssa. Pystymme tuottamaan nopeasti muutoksiin reagoivaa videotuotantoa.

Rahalle vastinetta

Kun kustannukset jakautuvat pidemmälle aikavälille säännöllisiin kuukausieriin kertakustannuksen sijaan, on valmis materiaali on tuottavassa käytössä jo ennen seuraavaa laskua.
Budjettisi saa myös ennustettavuutta, kun tiedät tarkkaan tuotannon kulut hyvissä ajoin ennakkoon.

Tehokas tuotanto

Tarkoin kartoitettu materiaalitarve mahdollistaa tehokkaan tuotannon: kuvaukset saadaan tehtyä ripeästi, sekä muokattua halutuille alustoille sopivaksi. Yli 20 vuoden kokemus on tuonut Ajattoman kuvausryhmälle näkemystä hyvin erilaisten tarpeiden ja tuotantojen vaatimuksiin. 

Ideointi ja suunnittelu

Tarpeidesi mukaan ideoimme ja suunnittelemme sisällöt, jotka on kätevästi käytettävissä valituissa kanavissa. Näin materiaali on aina ajantasaista ja palvelee mutkattomasti viestintäsi päämääriä. Valmiiksi visioitu materiaali siis säästää yrittäjän aikaa, ja säännölliset palaverit pitävät meidät kartalla tarpeistasi.

Brändi-ilmeen yhtenäisyys

Säännöllinen videotuotanto kerryttää kattavan, brändin näköisen materiaalipankin. Pitkällä tähtäimellä olemassa olevia materiaaleja voidaan luovasti yhdistellä ja hyödyntää tulevaisuuden tarpeisiin. Näin yritysilme säilyy yhdenmukaisena ja brändiä tukevana. 

Millaisia videoita
Visiø -videopaketti sisältää?

Kattava kartoitus siitä mitä tavoitteita videotuotannolla on, auttaa videoiden suunnittelussa juuri yrityksesi tarpeisiin. Suunnittelemme ja tuotamme juuri sellaisia videoita, mitä markkinointiisi tarvitset. Alla esimerkkejä erityylisistä videoista.

Livetuotanto

Joustava livetuotanto tuo tapahtumat, haastattelut ja tilaisuudet kohderyhmäsi luo! Ammattilaisten kanssa liven tekeminen on sujuvaa ja rentoa.

Koulutusvideot

Koulutus- ja ohjevideot vahvistavat asiakaskokemusta ja jäävät mieleen. Niihin voidaan palata aina uudelleen ja ne säästävät aikaa henkilökohtaiselta opastukselta.

Tuotevideot

Näyttävä tuotevideo puhuu puolestaan ja tuo tuotteen tai palvelun parhaat puolet esiin sekunneissa. Tuotevideoilla on suuri merkitys ostopäätöksen muodostamisessa.

Somevideot

Somevideot someen sopivalla kalustolla. Hyvin suunniteltuna kattava määrä lyhytvideoita voidaan tuottaa lyhyessäkin ajassa.

3D & Animaatiot

Asiakkaat kertovat sen parhaiten. Videopalautteet ja asiakastarinat ovat tehokkain keino vakuuttaa potentiaaliset asiakkaat ostovaiheessa.

Yritysvideot

Vahvista työnantajamielikuvaa houkuttelevalla rekryvideolla. Video kertoo yrityksestä ja sen arvoista helposti enemmän kuin tuhat sanaa.

Haluatko kuulla lisää Visiøsta?

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä yrityksesi näkyvyyttä lisäävä ja budjettiin sopiva videokokonaisuus! 

Scroll to Top
PALVELUT
Blogi

Threads Suomessa – miten uusi alusta on otettu vastaan?

Aktiiviset sosiaalisen median käyttäjät ottivat Threads -sovelluksen omakseen nopeasti ja selkeä käyttöliittymä on saanut positiivista palautetta. Sovelluksessa jaetaan julkaisuja, kuvia ja videoita sekä interaktiivisesti vaihdetaan ...