Yritystapahtumat ja messut: Erotu joukosta

Syksy on virallisesti täällä ja tuo mukanaan odotetut yritysmaailman tapahtumat. Messut, seminaarit ja erilaiset tilaisuudet ovat nyt käsillä, ja on aika varmistaa, että markkinointimateriaalisi ovat priimakunnossa. Yritystapahtumat ja messut toimivat tehokkaana foorumina verkostoitumiselle ja suhteiden luomiselle liikekumppaneiden, asiakkaiden ja muiden alan toimijoiden kanssa. Ne mahdollistavat kasvokkain tapaamisen, joka voi usein olla ratkaiseva tekijä liiketoiminnan menestyksessä. Tapahtumiin osallistuminen antaa yrityksille mahdollisuuden esitellä uusimpia tuotteitaan ja innovaatioitaan sekä saada välitöntä palautetta asiakkailta. Haluamme auttaa yritystäsi erottumaan edukseen tapahtumissa ja tekemään vaikutuksen messuvieraisiin. Teimme listan, mitä kaikkea onnistuneessa tapahtumamarkkinoinnissa yrityksen kannalta kannattaa huomioida.

Ennakkomarkkinointi – valmistaudu huolella

On tärkeää olla näkyvillä jo ennen tapahtumaa, jotta potentiaaliset asiakkaat ja yhteistyökumppanit tietävät odottaa sinua. Käytä hyväksesi sosiaalista mediaa, uutiskirjettä, artikkelijulkaisua tai tiedotetta ilmoittaaksesi yrityksesi osallistumisesta tapahtumaan. Luo odotuksia ja herätä kiinnostusta.

Messuesitteet ja esittelymateriaali – tee vaikuttava ensivaikutelma

Kun tapaat potentiaalisia asiakkaita kasvotusten, esitteet ja esittelymateriaali ovat ratkaisevassa roolissa hyvin suunnitellun ja harjoitellun hissipuheen kanssa. Suunnittele selkeä ja informatiivinen esite, joka kertoo brändistäsi ja tarjoamistasi palveluista. Panosta houkuttelevaan ulkoasuun ja ytimekkääseen sisältöön – nämä ovat avainasemassa ensivaikutelman luomisessa.

Messuseinät ja bannerit – näkyvyyttä ja brändin tunnettuutta

Haluatko erottua väkijoukosta? Satsaa näyttäviin messuseiniin ja bannereihin. Messuosastoa suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon paikan päällä vallitsevat olosuhteet, kuten valaistus, tilan koko ja sijainti messuhallissa. Tämä auttaa varmistamaan, että viestisi on näkyvä ja vaikuttava kaikissa tilanteissa. Käytä brändisi värejä ja logoa, jotta osastosi erottuu joukosta. Huolella suunniteltu messuosasto houkuttelee kiinnostuneita kävijöitä luoksesi.

Promootiomateriaalit – luo muistijälki

Muista tarjota messuvieraillesi pieniä promootiotuotteita, joissa komeilee brändisi logo. Perinteisiä promootiotuotteita ovat kynät, mukit ja avaimenperät, mutta tässä voi käyttää luovuutta vapaasti. Nämä pienet muistoesineet toimivat mainiona muistutuksena tapahtuman jälkeen ja pitävät brändisi mielessä vielä tapaamisen jälkeenkin.

Käyntikortit – verkostoitumisen A ja O

Älä unohda käyntikortteja! Ne ovat edelleen tärkeä osa liiketoiminnan verkostoitumista. Varmista, että käyntikorttisi ovat ajan tasalla ja niissä ovat päivitetyt yhteystietosi. Ne ovat kätevä tapa jättää yhteystietosi potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden käsiin.

Jälkimarkkinointi – säilytä näkyvyytesi tapahtuman jälkeen


Tapahtumanäkyvyyden ylläpitäminen ei lopu tapahtuman päättymiseen. Jaa digitaalisissa kanavissa sisältöä tapahtumasta niiden aikana sekä niiden jälkeen. Osallistu aktiivisesti tapahtumaan liittyvään keskusteluun ja herätä keskustelua omilla somekanavillasi. Näin varmistat, että brändisi pysyy näkyvänä myös tapahtuman jälkeen.

Videon hyödyntäminen messuilla ja tapahtumissa

Video on voimakas tapa välittää brändisi tarinaa ja luoda yhteys kohdeyleisöön. Se välittää brändin tarinan ja persoonallisuuden paremmin kuin mikään muu. Messuilla ja tapahtumissa, joissa kilpailu huomiosta on kovaa, video erottuu ja kiinnittää ihmisten huomion. Messuvieraat voivat nähdä tuotteesi tai palvelusi toiminnassa ja kokea sen ennen kuin he tekevät päätöksen. Video luo luottamusta ja voi ratkaista ostopäätöksen. Videoiden lisäksi voimme hyödyntää havainnolistamisen keinoina myös 3D-animointia. 

Ikuista tapahtuman tunnelma videolle ja hyödynnä markkinoinnissa

 

Messuilla ja tapahtumissa kuvattuja videoita voidaan hyödyntää monipuolisesti markkinointimateriaaleissa. Videoita on helppo jakaa verkkosivustoilla, sosiaalisen median kanavissa tai sisällyttää videota myyntiprosessiin. Laadukas video on vaikuttava lisä yrityksesi tarinan kerrontaan. Vuosittain osallistumme erilaisiin tapahtumiin ja messuihin, joissa kuvamme materiaaleja asiakkaillemme. Voimme suunnitella ja toteuttaa ammattimaisia messuvideoita, jotka vastaavat tarpeitasi ja budjettiasi.

Huomiota herättävä messuosasto – autamme suunnittelussa


Messuosaston suunnittelu vaatii tarkkuutta, harkintaa ja luovuutta. Visuaalinen ilme, messuseinien sijoittelu, esittelymateriaalin asettelu ja messuosaston sisustus – kaikki nämä ovat osa kokonaisvaltaista suunnittelua. Haluamme auttaa sinua tekemään messuosastostasi paikan, joka houkuttelee messuvieraita ja jättää heihin positiivisen vaikutelman.

Tulevia tapahtumia ja messuja:

  • Alihankintamessut 26.9. – 28.9.2023, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
  • Kiinteistö 2023 – Kiinteistön ylläpidon ja korjausrakentamisen ammattitapahtuma 11.10. – 12.10.2023, Helsingin Messukeskus
  • FinnSec 2023 11.10. – 12.10.2023, Helsingin Messukeskus
  • KoneAgria 12.10.–14.10.2023, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
  • Teknologia 2023 7.11. – 9.11.2023, Helsingin Messukeskus
  • Cyber Security Nordic 2023, 7.11. – 9.11.2023, Helsingin Messukeskus
  • Pohjanmaan Teollisuus 22.11.2023, Seinäjoki Areena

Tutustu myös näihin blogikirjoituksiin

Blogi

Näin rakennetaan vaikuttava brändi

Brändi on enemmän kuin pelkät logot ja värit – se on kokonaisvaltainen ...
Blogi

Google-markkinointi pitää yrityksesi mukana kilpailussa

Google-markkinointi on tehokas tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lue ...
Blogi

Tekoäly markkinoinnin työkaluna

Tekoälyn käyttö työkaluna, joko olet kokeillut? Lue täältä miten tekoälyä voi turvallisesti ...
Scroll to Top

Brändi

Web

Markkinointi

Video

01
02

Web

03

Markkinointi

04

Video