Asoma

Kasvavalle yritykselle arvoisensa verkkosivut

Onnistuneet verkkosivut, jotka tuovat esiin yrityksen parhaat puolet: toteutimme Asomalle kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen.

Sujuvaa vuorovaikutusta läpi verkkosivujen uudistusprosessin

Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa ja hyvin aikataulutettu projekti tekivät verkkosivuprosessista onnistuneen. Asiakkaan toiveita ja tarpeita kuuntelemalla pystyimme luomaan selkeän kokonaisuuden, jossa käyttäjän on helppo löytää tietoa ja ottaa yhteyttä Asomaan. Tekstisisältöjen luomisessa hyödynnettiin Asoman asiantuntijoita haastatteluin, jotta verkkosivujen viestistä saatiin uskottava ja alan ammattilaisiin vetoava.

Asoma Oy

Asoma on kotimainen muoviteollisuuden yritys, joka on erikoistunut teknisten muoviosien sopimusvalmistukseen tyhjiömuovaustekniikalla. Asoma toimittaa muoviosia- ja tuotteita eri teollisuuden aloille, kuten työkonevalmistukseen sekä terveydenhuoltoon ja kuntoutuslaitteisiin.

Ajattoman palvelut
  • Verkkosivut
  • Brändiuudistus
  • Käyntikortit
  • Asiakirjapohjat
  • Messuosaston suunnittelu
  • Video
  • Valokuvaus

Brändin oma kuvapankki viimeistelee ilmeen

Brändin ilme muodostuu vahvasta ja tunnistettavasta logosta sekä sinisistä väreistä. Verkkosivujen uudistuessa myös kuvamaailmaan kaivattiin päivitystä ja toteutimme Asoman tuotantotiloissa kuvaukset, jotka sisälsivät brändikuvia, henkilöstökuvauksen sekä videokuvausta tuotteiden valmistuksesta. Yhtenäinen kuvamaailma, joka sopii yhteen tekstien kanssa, tekee verkkosivuista mielenkiintoiset ja autenttiset.

Visuaaliset materiaalit uskottavan teknologia­brändin tueksi

Tuotteiden lanseerausvaihetta varten tehtiin visualisoinnit tuotteista, rakennettiin verkkosivut määritellyn brändi-ilmeen mukaisesti sekä tuotettiin erilaisia videomateriaaleja viestinnän tueksi. Verkkosivuilla pääosassa ovat tyylikkäät kuvat ja informatiivinen sisältö. Väljä asettelu ja ikonien käyttö tukevat tuotteisiin liittyvän teknisen infon mielekästä esilletuontia.

Visualisointeja varten asiakas toimitti kuvat moduuleista, joille me etsimme soveltuvia ympäristökuvia kuvapankeista, joista yhdisteltiin tarkoituksenmukaiset taustamiljööt. Yksityiskohtia myöden viimeistellyssä kuvamaailmassa yhdistyvät luonto, teollisuus ja urbaani kaupunki. Kuvitusta varten myös moduulien ulkoasu suunniteltiin meillä, ja sitä onkin sellaisenaan hyödynnetty moduulien teippauksissa.

"Ajattoman kanssa yhteistyö oli vaivatonta ja yhteinen sävel ja ymmärrys siitä, mitä haluamme viestiä löytyi nopeasti. Kokonaisuus oli hallinnassa aina verkkosivuista, kuviin ja käyntikortteihin asti. Tyytyväisenä voimme todeta, että yhteistyö jatkuu edelleen."
Nina Eritiö
Asoma Oy

Tutustu myös muihin teknologia-alan referensseihin

Radientum – Visuaalista viestintää mobiiliteollisuuden kansainvälisillä markkinoilla

Radientum Visuaalista viestintää mobiili­teollisuuden kansain­välisillä markkinoilla Radientum on yksi pitkäkestoisimmista asiakkaistamme, ...

Enico – Brändin rakentaminen energia-alan edelläkävijälle

Enico Brändin rakenta­minen energia-alan edellä­kävijälle Olemme toimineet Enicon kumppanina brändin rakentamisesta ...

Tritium – Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle

Tritium Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle Tritium on uniikki superauto, joka valmistetaan asiakkaalle ...
Scroll to Top
PALVELUT
Blogi

Google selkeyttää arkaluontoisten tapahtumien määritelmää

Google päivittää sopimatonta sisältöä koskevaa käytäntöä: Arkaluontoisten tapahtumien määritelmän selkeyttäminen. Lue täältä mikä muuttuu ja miten se vaikuttaa Google-mainontaan.