Tritium

Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle

Tritium on uniikki superauto, joka valmistetaan asiakkaalle täysin toiveiden mukaan ulkonäöstä moottorin tehokkuuteen ja ajo-ominaisuuksien säätämiseen asti.

Kustomoitava superauto, jolla halutaan erottua

Täyssähköisen auton akkuteknologia on alansa huippuluokkaa ja ympäristöystävällisen sähkömoottorin lisäksi autojen valmistuksessa käytetään Tritiumin kehittämiä uusia ja innovatiivisia materiaaleja, jotka säästävät luontoa. Kansainvälinen autobrändi suomalaisella huipputeknologialla ja skandinaavisella designilla kaipasi arvokkuutta ja hyperautoilufiilistä viestivän verkkosivuston kansainvälisen myynnin aloittamiseksi.

Visuaalisesti vaikuttava verkkosivu, joka kiinnostaa autoharrastajia

Verkkosivujen tavoitteena oli välittää tunne ylellisyydestä, laadusta ja ainutlaatuisesta kokemuksesta, jota ei voi saada muualta. Visuaalinen ilme toteutettiin tummalla taustasävyllä ja voimakkailla kuvilla ja brändi-ilmettä päivitettiin mukailemaan luotua tunnelmaa ja vahvistamaan mielikuvia luksusautosta. Verkkosivujen tekstiosuudet haluttiin pitää yksinkertaisen kauniina ja tekstisisältöjä teimme asiakkaan kanssa yhteistyössä. Kirkastimme konseptia ja selkeytimme sanomaa ja verkkosivujen rakenne muodostui kolmen sanan ympärille – Unique, Electric, Supercar.

Tritium/ Finnluxury Oy

Tritium Automotive on kustomoitavien täyssähköisten superautojen valmistaja. Tritium-autot valmistetaan Suomessa mittatilaustyönä huipputeknologiaa ja uusimpia innovaatioita hyödyntäen. Yrityksen toimintaa ohjaavat laatu, innovaatiot ja asiakkaiden visioiden toteuttaminen.

Ajattoman palvelut

Verkkosivut
Sisällöntuotanto
Videotuotanto

Merkittävänä tunnelmanluojana videotuotanto

Yhteistyökumppanimme Kipinä Films osallistui projektiin videotuotannon osalta ja loihti Tritiumille näyttävät yritysvideot. Suomalaisissa maisemissa kuvatuilta videoilta välittyy kuva skandinaavisesta muotoilusta ja nautinnollisesta ajokokemuksesta ylellisellä superautolla. Video toimii verkkosivujen ensinäkymän katseenvangitsijana.

"Yhteistyö Ajattoman Idean kanssa on sujunut paremmin, kuin osasimme edes haaveilla. Jo ensimmäisessä kohtaamisessa löysimme helposti yhteisen näkemyksen uuden tuoteperheemme kokonaisvaltaisesta suunnittelusta. Palvelu on ollut ystävällistä, laadukasta, tehokasta ja ennen kaikkea ammattitaitoista kaikilta osin. Ajaton Idea kuuntelee, ja arvostaa asiakasta! "
Mika Haanpää
WellSmell

Tutustu myös muihin teknologia-alan referensseihin

Radientum – Visuaalista viestintää mobiiliteollisuuden kansainvälisillä markkinoilla

Radientum Visuaalista viestintää mobiili­teollisuuden kansain­välisillä markkinoilla Radientum on yksi pitkäkestoisimmista asiakkaistamme, ...

Enico – Brändin rakentaminen energia-alan edelläkävijälle

Enico Brändin rakenta­minen energia-alan edellä­kävijälle Olemme toimineet Enicon kumppanina brändin rakentamisesta ...

Tritium – Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle

Tritium Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle Tritium on uniikki superauto, joka valmistetaan asiakkaalle ...
Scroll to Top