Radientum

Visuaalista viestintää mobiili­teollisuuden kansain­välisillä markkinoilla

Radientum on yksi pitkäkestoisimmista asiakkaistamme, jonka kasvussa olemme saaneet olla tukena tiiviisti. Yhteistyömme käynnistyi vanhan yritysilmeen ja logon päivittämisestä modernimpaan versioon, joka viestii yrityksen tarkoituksesta.

Verkkosivujen kehitys Radientumin toiminnan laajenemisessa mukana

Vuosien aikana olemme päässeet tekemään Radientumille verkkosivu-uudistuksen jo kahdesti. Viimeisin verkkosivujen uudistus tehtiin yrityksen kansainvälistymisen myötä, jolloin sivustolle luotiin myös kieliversiot ja viestintä vaihtui pääsääntöisesti englanninkieliseksi. Tuoreimmassa verkkosivu-uudistuksessa kirkastettiin palveluita tuomalla ne selkeästi esiin. Tiedon visualisoinnin keinona verkkosivuilla on käytettyä infografiikkaa, jolla palvelutarjonta välittyy verkkosivuvierailijalle yhdellä silmäyksellä.

Radientum

Radientum on kotimainen, kansainvälisillä markkinoilla operoiva mobiiliteollisuuden yritys, jonka ydinpalvelut keskittyvät antennien ja langattomuuden pariin.

Ajattoman palvelut
  • Verkkosivut
  • Brändiuudistus
  • Esitteet
  • Asiakirjapohjat
  • Messuosaston suunnittelu
  • Toimitilateippauksien suunnittelu
  • Valokuvaus

Brändin ja myynnin tukena visuaaliset materiaalit

Myynti- ja markkinointimateriaaleihin ulottuva brändi-ilme vahvistaa yrityksen uskottavuutta ja luotettavuutta. Olemme tuottaneet Radientumille graafisia materiaaleja asiakirjapohjista ja esitteistä aina toimitilabrändäyksen teippausmateriaaleihin. Messuosastot ja -materiaalit on suunniteltu niin, että ne toimivat useammissa tapahtumissa ja ovat skaalattavissa helposti erilaisiin messuostastoihin. Graafisen suunnittelun lisäksi valokuvaus ja henkilöstökuvaus ovat käsialaamme.

”Voimme luottaa että Ajattomalta saa ammattitaitoista palvelua ja nopeaa reagointia meidän kyselyihimme. Heillä on yhdessä tekemisen meininki!”
Mikko Parkkila
Radientum

Tutustu myös muihin
teknologia-alan referensseihin

Tritium – Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle

Tritium Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle Tritium on uniikki superauto, joka valmistetaan asiakkaalle …

Enico – Brändin rakentaminen energia-alan edelläkävijälle

Enico Brändin rakenta­minen energia-alan edellä­kävijälle Olemme toimineet Enicon kumppanina brändin rakentamisesta …

Radientum – Visuaalista viestintää mobiiliteollisuuden kansainvälisillä markkinoilla

Radientum Visuaalista viestintää mobiili­teollisuuden kansain­välisillä markkinoilla Radientum on yksi pitkäkestoisimmista asiakkaistamme, …

Scroll to Top
PALVELUT
Blogi

Yritystapahtumat ja messut: Erotu joukosta

Syksyn myötä lähestyvät erilaiset messut ja yritystapahtumat, joissa verkostoituminen on vilkkaimmillaan. Lue täältä, kuinka voit erottua eduksesi tapahtumissa!