Controllerit

Tilitoimiston uudet verkkosivut erottuvat joukosta

Autoimme taloushallinnan asiantuntijayritystä AVJ Controllerit Oy:tä luomaan mieleenpainuvan verkkosivukokemuksen, joka tavoittaa potentiaalisia asiakkaita.

Huomoita herättävät verkkosivut jäävät mieleen

Controllerit kaipasivat verkkosivujensa päivitystä ja visuaalisen ilmeen muotoilua verkkosivuille sopivaksi. Tavoitteena oli erottua taloushallinnon perinteisistä sivustoista ja luoda energinen, huomiota herättävä verkkosivusto, joka jää kävijöiden mieleen.

Pirteä layout on kirkkaan keltainen ja sivun kuvamaailma koostuu iloisista kasvoista, jotka herättävät huomiota. Visuaalisen ilmeen lisäksi loimme verkkosivuille selkeän ja visuaalisin elementein käyttäjää ohjaavan käyttöliittymän, jossa ikonit lisättiin havainnollistamaan eri palvelupaketteja, mikä teki sisällöstä helpommin hahmotettavan ja houkuttelevan.

Verkkosivujen näkyvyyden ja liidien keräämisen tehostamiseksi käynnistimme Googlen hakusanamainonnan, joka nostaa sivuston Googlen hakutuloksissa potentiaalisten asiakkaiden nähtäville. 

AVJ Controllerit Oy

AVJ Controllerit Oy tarjoaa monipuolisia taloushallinon palveluita eri toimialoille. Moderni tilitoimisto hyödyntää nykyaikaisia taloushallinnan työvälineitä ja tarjoaa niiden hyödyt asiakkailleen.

www.controllerit.fi

Ajattoman palvelut
  • Verkkosivut
  • Ilmeen freesaus
  • Google-markkinointi
Yhteistyön aluksi meillä on palaveri jossa käytiin selkeästi läpi mitä tuleva projekti pitää sisällään ja millainen aikataulu meillä on. Projektin aikana sain selkeät ohjeet mitä sisältöä minulta tarvitaan ja milloin joten työnjako oli todella selkeä ja projektin etenemisestä ei tarvinnut huolehtia. Ajattomalta tuli myös loistavia ideoita nettisivujen ulkonäköön liittyen. Heille voi luottavaisin mielen antaa vapaat kädet.

Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä ja saaneet kehuja nettisivujen iloisesta ilmeestä. Projektin valmistuttua kävimme läpi vielä miten nettisivuja jatkossa päivitetään, jotta ne pysyvät ajantasaisena koko ajan. Myös tähän tuli Ajattomalta hyviä ideoita.
Janita Hytönen
AVJ Controllerit Oy

Tutustu myös muihin teknologia-alan referensseihin

Radientum – Visuaalista viestintää mobiiliteollisuuden kansainvälisillä markkinoilla

Radientum Visuaalista viestintää mobiili­teollisuuden kansain­välisillä markkinoilla Radientum on yksi pitkäkestoisimmista asiakkaistamme, ...

Enico – Brändin rakentaminen energia-alan edelläkävijälle

Enico Brändin rakenta­minen energia-alan edellä­kävijälle Olemme toimineet Enicon kumppanina brändin rakentamisesta ...

Tritium – Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle

Tritium Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle Tritium on uniikki superauto, joka valmistetaan asiakkaalle ...
Scroll to Top
PALVELUT
Blogi

Google selkeyttää arkaluontoisten tapahtumien määritelmää

Google päivittää sopimatonta sisältöä koskevaa käytäntöä: Arkaluontoisten tapahtumien määritelmän selkeyttäminen. Lue täältä mikä muuttuu ja miten se vaikuttaa Google-mainontaan.