Gesu

Kokonais­valtainen verkkosivu­muutos yrityksen vahvuuksia korostaen

Kun Gesu Oy lähti uudistamaan yritysilmettään, oli tavoitteena enemmän kuin visuaalinen päivitys. Kyseessä oli kokonaisvaltainen muutos, joka korosti yrityksen vahvuuksia ja sitoutumista tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen moottoripyörien ostossa ja myynnissä.

Tehoa ja tyyliä moottoripyörä­harrastajille

Tavoitteenamme oli päivittää yrityksen ilme sekä logo moottoripyöräalalle sopivaksi. Päädyimme punamustaan logoon ja värimaailmaan, jotka luovat vahvan ja tunnistettavan brändi-ilmeen. Verkkosivujen kuvamaailmassa korostuvat alalle tyypilliset ominaisuudet: voima, persoonallisuus ja tyylikkyys.

Moderni ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto asiakkaan toiveet huomioiden

Asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden verkkosivustosta luotiin moderni, selkeä sekä käyttäjäystävällinen. Sisältöteksteissä tuotiin esille myynti- ja ostoprosessin helppoutta ja läpinäkyvyyttä. Viestillä haluttiin korostaa yrityksen luotettavuutta, tuoden tunnettavuutta alan harrastajille. Verkkosivustolla parannettiin yhteydenoton helppoutta ja monipuolisuutta. Googlekampanjan tavoitteena oli tuoda käyttäjiä lisää verkkosivuille.

Gesu Oy
Gesu Oy on moottoriajoneuvoliike, joka palvelee asiakkaita valtakunnallisesti. Gesu on erikoistunut käytettyjen moottoripyörien ostamiseen ja myymiseen. Yrityksellä on vankka kokemus erilaisten moottoriajoneuvojen myynnistä. Gesun toimintaa ohjaavat asiantuntijuus, asiakaslähtöisyys ja läpinäkyvyys.
Ajattoman palvelut
  • Verkkosivut
  • Logon päivitys
  • Yritysilmeen uudistus
  • Googlekampanja
  • Sisältötekstit
”Yhteistyö on ollut todella helppoa ja sujuvaa. Hommat hoituvat sovitusti. Nuorekkaan ja energisen porukan kanssa on ollut kiva tehdä yhteistyötä. Suosittelen lämpimästi. Oman alansa ammattilaisia.”
Harri VUorinen
Gesu Oy

Tutustu myös muihin teknologia-alan referensseihin

Radientum – Visuaalista viestintää mobiiliteollisuuden kansainvälisillä markkinoilla

Radientum Visuaalista viestintää mobiili­teollisuuden kansain­välisillä markkinoilla Radientum on yksi pitkäkestoisimmista asiakkaistamme, ...

Enico – Brändin rakentaminen energia-alan edelläkävijälle

Enico Brändin rakenta­minen energia-alan edellä­kävijälle Olemme toimineet Enicon kumppanina brändin rakentamisesta ...

Tritium – Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle

Tritium Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle Tritium on uniikki superauto, joka valmistetaan asiakkaalle ...
Scroll to Top