Hair Design 5

Tyylikkäät ja selkeät verkkosivut digimarkkinoinnin pohjaksi

Kauneusalalla kilpailua on paljon ja verkkosivuilla ja digitaalisella läsnäololla on suuri merkitys, jotta asiakkaat löytävät palveluiden ääreen. Toimimme Hair Design 5:n tukena asiakashankinnassa digimarkkinoinnin keinoin.

Palvelut ja helppo ajanvaraus verkkosivujen lähtökohtina

Verkkosivujen suunnittelu lähti liikkeelle asiakkaan näkökulmasta – mitä kävijä verkkosivuilta etsii ja mitä toimintoja siellä tehdään. Suunnittelun myötä muodostui helposti navigoitava käyttöliittymä ja ilme, jossa kuvamaailma luo lempeän tunnelman sivustolle. Tärkeää kauneusalan verkkosivuilla on tuoda yrityksen palvelut hyvin esiin sekä ohjata käyttäjää ajanvaraukseen, jonka tulee olla mahdollisimman yksinkertaista. Hair Design 5 verkkosivuille on upotettu Timman ajanvarausjärjestelmä.

Hair Design 5

Hair Design 5 on pääkaupunkiseudulla toimiva kauneusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman kauneudenhoitopalveluita. Liikkeet sijaitsevat suosituissa kauppakeskuksissa.

Ajattoman palvelut
  • Verkkosivut
  • Google-markkinointi
  • Somemarkkinointi

Digimarkkinointia siellä, missä potentiaaliset asiakkaat ovat

Verkkosivujen uudistuksen myötä käynnistimme Hair Design 5:n digimarkkinoinnin Googlen hakusanamainontaa sekä sosiaalisen median markkinointia hyödyntäen. Vaikka kilpailua mainonnassa on paljon, tarkkaan tehdyllä optimoinnilla näkyvyys säilyy ja verkkosivujen liikenne kasvaa. Kohdennettu somemarkkinointi Metan kanavissa on tuottanut tehokkaasti tulosta erityisesti erilaisten kampanjoiden aikana, joista ohjaus on tehty suoraan ajanvaraukseen.

"Yhteistyö Ajattoman Idean kanssa on sujunut paremmin, kuin osasimme edes haaveilla. Jo ensimmäisessä kohtaamisessa löysimme helposti yhteisen näkemyksen uuden tuoteperheemme kokonaisvaltaisesta suunnittelusta. Palvelu on ollut ystävällistä, laadukasta, tehokasta ja ennen kaikkea ammattitaitoista kaikilta osin. Ajaton Idea kuuntelee, ja arvostaa asiakasta! "
Mika Haanpää
WellSmell

Tutustu myös muihin teknologia-alan referensseihin

Radientum – Visuaalista viestintää mobiiliteollisuuden kansainvälisillä markkinoilla

Radientum Visuaalista viestintää mobiili­teollisuuden kansain­välisillä markkinoilla Radientum on yksi pitkäkestoisimmista asiakkaistamme, ...

Enico – Brändin rakentaminen energia-alan edelläkävijälle

Enico Brändin rakenta­minen energia-alan edellä­kävijälle Olemme toimineet Enicon kumppanina brändin rakentamisesta ...

Tritium – Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle

Tritium Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle Tritium on uniikki superauto, joka valmistetaan asiakkaalle ...
Scroll to Top

Brändi

Web

Markkinointi

Video

01
02

Web

03

Markkinointi

04

Video