Indutek

Uudet verkkosivut liiketoiminnan tueksi

Teollisuuden kunnossapitoratkaisuja tarjoava Indutek tekee yhteistyötä maailmallakin tunnettujen suurten teollisuusyritysten kanssa. Indutekin verkkosivut kaipasivat päivitystä luomaan oikeanlaista mielikuvaa ja toimimaan liiketoiminnan tukena.

Verkko­sivujen kärkenä teollisuuden kunnossa­pidon ratkaisut

Indutek toimii useiden eri teollisuuden toimialojen luottokumppanina kunnossapidossa. Lippulaivatuotteena Indutekin tarjonnassa ovat maailmanluokan Belzona-korjaus- ja kunnossapitotuotteet, jotka haluttiin tuoda verkkosivuilla myös vahvasti esiin. Huippuluokan tuotteet saivat verkkosivuille oman alasivunsa, jossa esitellään sen tuotesarjoja sekä käyttökohteita.

Selkeällä rakenteella tieto löytyy helposti

Verkkosivuista haluttiin ammattimaiset ja helposti navigoitavat. Yhteystietojen sekä tuotetietojen tuli olla vaivattomasti löydettävissä. Värimaailma muodostui Indutekin sekä Belzonan sinisistä brändiväreistä. Ammattimaisuutta korostamaan Indutekin vaikuttavat referenssit tuotiin näyttävästi esiin ja koska Indutekiin luottavia teollisuusalan yrityksiä on paljon, saivat ne myös oman alasivunsa verkkosivuille.

Indutek Oy / Belzona Suomi
Indutek toimittaa korjaus-, kunnossapito-, puhdistus- ja huolto­tekniikan ratkaisuja räätälöidysti ja tehokkaasti niin suurille tehtaille kuin pien­korjaamoillekin.
Ajattoman palvelut
  • Verkkosivut
  • Sisällöntuotanto
“Yhteistyö on sujunut juuri niin kuin toivoimme: itseohjautuvasti, hotellin arvot ja viestin ymmärtäen sekä tietenkin ammattimaisesti. Kaipaamme markkinointikumppanilta osaamista ja ymmärrystä ja Ajattomalta löytyy molempia, siksi jatkamme yhteistyötä ilolla.”
Ville Virkki
General Manager / Courtyard Tampere City

Tutustu myös muihin teollisuuden referensseihin

NMC Cellfoam – Verkkosivut ja markkinointikeinot, joilla erottua kilpailijoista

NMC Cellfoam Verkkosivut ja markkinointi­keinot, joilla erottua kilpailijoista NMC Cellfoam kaipasi ...

Merima – Huolella suunnitellut verkkosivut kiteyttävät brändin ja vision

Merima Huolella suunnitellut verkkosivut kiteyttävät brändin ja vision Merima toteuttaa ainutlaatuisia ...

Indutek – Uudet verkkosivut liiketoiminnan tueksi

Indutek Uudet verkkosivut liiketoiminnan tueksi Teollisuuden kunnossapitoratkaisuja tarjoava Indutek tekee yhteistyötä ...
Scroll to Top
PALVELUT
Blogi

Google selkeyttää arkaluontoisten tapahtumien määritelmää

Google päivittää sopimatonta sisältöä koskevaa käytäntöä: Arkaluontoisten tapahtumien määritelmän selkeyttäminen. Lue täältä mikä muuttuu ja miten se vaikuttaa Google-mainontaan.