Merima

Huolella suunnitellut verkkosivut kiteyttävät brändin ja vision

Merima toteuttaa ainutlaatuisia sisätiloja luxusristeilijöihin ympäri maailman. Saimme kunnian toteuttaa yritykselle verkkosivut, joiden avulla Merima voisi tuoda esiin palvelujaan, esitellä näyttäviä referenssejään sekä kehittää työnantajamielikuvaa ja brändiään entistä selkeämmäksi.

Asiakkaan toiveet suunnittelun perustana

Verkkosivujen suunnitteluprosessi käynnistyi yhteisellä työpajalla, jossa yhdessä asiakkaan kanssa määriteltiin sivuston laajuus, hahmoteltiin tulevia sisältöjä ja perehdyttiin asiakkaan toimintaan. Suunnittelussa hyödynnettiin asiakkaalta saatua kuva- ja videomateriaalia sekä yrityksen olemassa olevaa brändi-ilmettä. Ilmeestä haluttiin arvokas ja alan ammattiosaamisesta viestivä. Verkkosivuille kirkastettiin ja selkeytettiin Meriman tarjoamia palveluita ja korostettiin erottumistekijöitä alalla.

Tiivis yhteistyö ja reflektointi alusta loppuun saakka

Laaja verkkosivutoteutus ja ammattimaiset tekstisisällöt vaativat tiiviin yhteydenpidon asiakkaan kanssa ja useamman haastattelun Meriman henkilöstöltä. Prosessin aikana verkkosivuja testattiin eri suunnittelun vaiheiden kohdalla ja testauksien ja vedoksien sekä asiakkaan toiveiden myötä löysimme oikean tavan tuoda Meriman tärkeimpiä elementtejä esiin. Verkkosivut huokuvat rautaista ammattitaitoa merenkulkualalla, unohtamatta tuoda esiin ylellisyyttä, jota Meriman lopputuotteet edustavat.

Merima

Merima on suomalainen yli 30-vuotta laivanrakennusalalla toiminut perheyritys, joka toteuttaa luxusristeilijöihin ja -aluksiin räätälöityjä sisätilaratkaisuja. Merima toimii globaalisti telakoilla ympäri maailman.

Ajattoman palvelut

Verkkosivut
UX ja UI Design
Sisällöntuotanto

"Yhteistyö Ajattoman Idean kanssa on sujunut paremmin, kuin osasimme edes haaveilla. Jo ensimmäisessä kohtaamisessa löysimme helposti yhteisen näkemyksen uuden tuoteperheemme kokonaisvaltaisesta suunnittelusta. Palvelu on ollut ystävällistä, laadukasta, tehokasta ja ennen kaikkea ammattitaitoista kaikilta osin. Ajaton Idea kuuntelee, ja arvostaa asiakasta! "
Mika Haanpää
WellSmell

Tutustu myös muihin teollisuuden referensseihin

Indutek – Uudet verkkosivut liiketoiminnan tueksi

Indutek Uudet verkkosivut liiketoiminnan tueksi Teollisuuden kunnossapitoratkaisuja tarjoava Indutek tekee yhteistyötä ...

Merima – Huolella suunnitellut verkkosivut kiteyttävät brändin ja vision

Merima Huolella suunnitellut verkkosivut kiteyttävät brändin ja vision Merima toteuttaa ainutlaatuisia ...

NMC Cellfoam – Verkkosivut ja markkinointikeinot, joilla erottua kilpailijoista

NMC Cellfoam Verkkosivut ja markkinointi­keinot, joilla erottua kilpailijoista NMC Cellfoam kaipasi ...
Scroll to Top
PALVELUT
Blogi

Threads Suomessa – miten uusi alusta on otettu vastaan?

Aktiiviset sosiaalisen median käyttäjät ottivat Threads -sovelluksen omakseen nopeasti ja selkeä käyttöliittymä on saanut positiivista palautetta. Sovelluksessa jaetaan julkaisuja, kuvia ja videoita sekä interaktiivisesti vaihdetaan ...