Kovakivi

Päivitetty ilme ja verkkosivut heijastavat kestävää rakentamista

Uudistimme verkkosivuston kotimaiselle kiviyritykselle sopivaksi – modernin tyylikkääksi ja kestäväksi. Asiakaslähtöisesti suunniteltu päivitys tuo esiin kiven ainutlaatuiset ominaisuudet.

Kivenkestävä päivitys asiakas­lähtöisesti

Ajaton Idea uudisti Kovakiven ilmeen ja verkkosivut näyttäväksi sekä käyttäjäystävälliseksi. Uudistuksen yhteydessä tekstisisältöjä laajennettiin näkyvyyden optimoimiseksi.Verkkosivujen tavoitteena oli korostaa kiven tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Visuaalinen ilme muutettiin moderniksi ja sävyiksi valikoituivat tummat kivimateriaalia mukailevat värit. Kotimaisen graniitin käyttö rakennusmateriaalina on vastuullinen valinta, koska sen elinkaari on lähes ikuinen ja hiilijalanjälki ylivoimainen verrattuna muihin materiaaleihin. Ekologisuus haluttiin tuoda esille myös verkkosivujen ilmeessä ja sisällössä.

Kovakivi Oy
Tampereen Kovakivi Oy on suomalainen perheyritys, joka louhii ja jalostaa kotimaista graniittia yli sadan vuoden kokemuksella. Kovakivi on tunnettu korkeasta laadustaan, luotettavuudestaan sekä ensiluokkaisesta kivimateriaalistaan.
Ajattoman palvelut
  • Verkkosivusto
  • Pävitetty ilme
  • Painomateriaaleja
"Yhteistyö on ollut kaikin puolin sujuvaa ja joustavaa. Tavoite yhteistyöstä on toteutunut; saimme tyylikkäät uudet kotisivut ja google-näkyvyys on parantunut! "
Johanna Elomaa
Kovakivi Oy

Tutustu myös muihin teknologia-alan referensseihin

Radientum – Visuaalista viestintää mobiiliteollisuuden kansainvälisillä markkinoilla

Radientum Visuaalista viestintää mobiili­teollisuuden kansain­välisillä markkinoilla Radientum on yksi pitkäkestoisimmista asiakkaistamme, ...

Enico – Brändin rakentaminen energia-alan edelläkävijälle

Enico Brändin rakenta­minen energia-alan edellä­kävijälle Olemme toimineet Enicon kumppanina brändin rakentamisesta ...

Tritium – Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle

Tritium Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle Tritium on uniikki superauto, joka valmistetaan asiakkaalle ...
Scroll to Top