Luuri.ai

Ammatti­mainen ilme ja selkeä käyttö­liittymä myynti­sovellukseen

Luuri.ai on B2B-myynnin tehostamiseen kehitetty palvelu, joka toimii sovelluspohjaisesti. Uusi brändi tarvitsi oman logon ja yritysilmeen, sekä ulkoasun uudelle sovellukselle.

Brändi-ilme uudelle sovellukselle

Yhteistyömme käynnistyi muutamia vuosia sitten C-bookerin ajoilta, joka oli Luuri.ai:n edeltäjä. Pitkälle viedyn sovelluskehityksen myötä C-bookerista tuli Luuri.ai, jonka brändin rakentamisessa saimme olla mukana.

Brändi-ilme toteutettiin asiakkaan tavoitteita mukaillen. Siitä haluttiin ammattimainen ja arvokkuutta henkivä, joka kuvastaa sovelluksen luotettavuutta sekä hyötyjä, joita se käyttäjilleen tarjoaa. Brändi-ilme tuotiin näkyväksi sovelluksen ulkoasuun.

UI/UX-suunnittelu takaa selkeän käyttöliittymän

Sovelluksen suunnittelussa tärkeää oli huomioida eri käyttäjien tarpeet ja näkökulmat, jotta sovelluksesta saatiin mahdollisimman selkeä. Houkutteleva ulkoasu johdattelee sovelluksen intuitiiviseen käyttöön, jolloin soittojärjestelmän tehokkuus ja käytettävyys korostuvat ja näkyvät myös käytännössä.

Luuri.ai

Soittojärjestelmä mobiilissa. Soita yksittäin tai lataa mikä tahansa kontaktilista (.xls/.csv) suoraan Luuriin. luuri.ai

Ajattoman palvelut
  • UI/UX-Suunnittelu
  • Yritysilme
  • Logo
  • Graafinen ohjeisto
“Ajattoman kanssa yhteistyö on sujunut erinomaisesti jo puolitoista vuotta. On hienoa kehittää omaa tuotetta ammattilaisten kanssa, joiden työn laatuun voi luottaa!”
Lauri Alasaukko-oja
Luuri.ai

Tutustu myös muihin
teknologia-alan referensseihin

Tritium – Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle

Tritium Verkkosivut suomalaiselle superauto­valmistajalle Tritium on uniikki superauto, joka valmistetaan asiakkaalle ...

Enico – Brändin rakentaminen energia-alan edelläkävijälle

Enico Brändin rakenta­minen energia-alan edellä­kävijälle Olemme toimineet Enicon kumppanina brändin rakentamisesta ...

Radientum – Visuaalista viestintää mobiiliteollisuuden kansainvälisillä markkinoilla

Radientum Visuaalista viestintää mobiili­teollisuuden kansain­välisillä markkinoilla Radientum on yksi pitkäkestoisimmista asiakkaistamme, ...
Scroll to Top