Marvea

Brändin erottuminen ja näkyväksi tuominen rakennus­alalla

Rakennusalan tulokas Marvea perustettiin vuonna 2019 ja saimme kunnian toteuttaa yritykselle brändi-ilmeen sekä verkkosivut ja keinot tuoda brändiä esiin. Pitkäaikainen yhteistyömme on jatkunut joustavana useamman vuoden ajan.

Erottuva brändi-ilme modernille rakennusliikkeelle

Marvean perustamisen taustalla on joukko rakennusalan konkareita vankalla kokemuksella. Uusi rakennusliike kaipasi yritysilmeen, joka erottuu kilpailijoistaan ja kuvastaa rakennusliikkeen nykyaikaista toimintaa. Yrityksen logo, värimaailma ja muut brändielementit muodostavatkin raikkaan ja jopa futuristisen kokonaisuuden. Yritysilme on koottu yhtenäiseksi graafiseksi ohjeistoksi, joka päivittyy materiaalien mukana.

 

Yritykselle tarvittiin verkkosivut vahvistamaan tuoreen rakennusalan toimijan uskottavuutta ja erottuvuutta. Verkkosivujen jatkuva ja ketterä kehittäminen on ollut tarpeen yrityksen kasvun myötä. Marvean kerättyä tunnettuutta ja luotettavuutta, tehtiin merkittävin muutos verkkosivujen sisällöissä, kun yrityksen pääviestiksi ja markkinoinnin näkökulmaksi nostettiin rakennettavien kohteiden markkinointi. Verkkosivujen sisällöntuotannon lisäksi olemme auttaneet muodostamaan tekstit kilpailutuksia varten tehtyihin konseptiesittelyihin.

Marvea

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa rivi-, luhti- ja kerrostaloja niin omistus- kuin vuokrakodeiksi. Rakennusliike on tunnettu laadukkaasta ja kestävästä työnjäljestään.

Ajattoman palvelut
  • Yritysilme
  • Logo
  • Verkkosivut
  • Sisällöntuotanto
  • Printtimateriaalit
  • Asiakirjapohjat
  • Työmaakyltit
  • Toimitilateippauksien suunnittelu
  • Henkilöstökuvaus

Tunnistettava brändi muodostuu monesta elementistä

Alusta saakka Marvean brändi-ilmettä haluttiin tuoda esiin monessa muodossa, jotta se jäisi mieleen ja vakiinnuttaisi paikkansa tunnettuna brändinä muiden rakennusliikkeiden rinnalla. Toimitilabrändäystä toteutimme suunnittelemalla Pirkkalassa sijaitsevalle toimistolle ikkunateippaukset sekä muut graafiset materiaalit, kuten pöytäteippauksen. Uskottava brändin tueksi suunnittelimme myös työmaakyltit. Markkinointimateriaaleja tuotamme monipuolisesti aina tarpeen mukaan ja toteutamme Marvean henkilöstölle standardien mukaiset Valttikortti-kuvat sekä brändin mukaiset henkilöstökuvat.

"Yhteistyö kanssanne on ollut helppoa ja joustavaa. Resurssinne ovat sopeutuneet meidän tarpeisiin. Apua saadaan nopeasti aina kun sitä tarvitaan. Teillä on sopivasti pelisilmää toteuttaa asiat yksinkertaisesti ja helposti tai tarvittaessa syventyä tarkempaan ideointiin aina tarpeen mukaan. Ajattomiakin ideoita voi kehittää ja jopa uudistaa!"
Harri Kiviranta
Hankekehitysjohtaja / Marvea

Tutustu myös muihin rakennusalan referensseihin

Pyynikin Trikoo – Korttelialueen brändin rakentaminen

Pyynikin Trikoo Korttelialueen brändin rakentaminen Pyynikin Trikoo on yksi pitkäaikaisimmista asiakassuhteistamme. ...

TNRak – Rakennusalan kilpailuvalttina kokonaisvaltainen markkinointi

TNRak Oy Rakennus­alan kilpailu­valttina kokonais­valtainen markkinointi Rakennusalalla kilpailu on kovaa ja ...

Marvea – Brändin erottuminen ja näkyväksi tuominen rakennusalalla

Marvea Brändin erottuminen ja näkyväksi tuominen rakennus­alalla Rakennusalan tulokas Marvea perustettiin ...
Scroll to Top
PALVELUT
Blogi

Threads Suomessa – miten uusi alusta on otettu vastaan?

Aktiiviset sosiaalisen median käyttäjät ottivat Threads -sovelluksen omakseen nopeasti ja selkeä käyttöliittymä on saanut positiivista palautetta. Sovelluksessa jaetaan julkaisuja, kuvia ja videoita sekä interaktiivisesti vaihdetaan ...