Wigren Catering

Monikanavainen markkinointi myynnin edistäjänä

Yhteistyösuhteemme Wigren Cateringin kanssa on kestänyt jo useita vuosia ja tuona aikana olemme päässeet toteuttamaan markkinointia useissa eri medioissa aina digimarkkinoinnista perinteiseen printtimainontaan.

Kuluttaja­markkinoinnissa täytyy pysyä ajan hermolla

Wigren Catering tunnetaan Tampereella maistuvasta ruuastaan sekä Wigrenin tehtaanmyymälästä ja sen lihajalostetuotteista. Wigrenin lounasravintoloita löytyy Tampereen seudulta yhteensä viisi. Vuosien aikana tiivis yhteistyömme on mahdollistanut Wigren Cateringin ja Tehtaanmyymälän brändien ketterän kehityksen niin brändi-ilmeen kuin palvelutarjonnankin osalta. Kuluttajamarkkinoinnissa trendit muuttuvat nopeasti ja digitalisaatio on tuonut markkinointiin ja tuotemyyntiin uusia ulottuvuuksia – olemme auttaneet Wigreniä pysymään muutoksessa mukana.

Verkkokauppa ja aktiivinen some

Tehtaanmyymälä tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden shoppailla myös verkossa. Olemme rakentaneet Wigrenille joka jouluksi avautuvan verkkokaupan, josta jouluruuat voi tilata kätevästi noutotilauksena. Tiheään vaihtuvia tarjouksia ja erikoiseriä markkinoidaan somekanavissa ja seuraajia sitoutetaan tuotteita esittelevillä reels-videoilla ja reseptivinkeillä. Somen lisäksi ajoittain teemme mainoksia myös paikallislehtiin.

Wigren Catering

Wigren Catering operoi viittä lounasravintolaa Tampereen seudulla sekä ainutlaatuista tehtaanmyymälää. Wigren tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, maistuvasta kotiruokalounaasta sekä lämpimästä asiakaspalvelustaan.

Ajattoman palvelut
  • Verkkosivut
  • Verkkokauppa
  • Sisällöntuotanto
  • Valokuvaus
  • Printtimateriaalit
  • Instagram & Facebook
  • Maksettu mainonta somessa
  • Google Ads
  • Animaatiot

Ajantasaiset printti­materiaalit Wigrenin ravintoloihin

Ravintolassa vieraillessa silmillä on useimmiten aikaa eksyä tarkastelemaan ympäristöä ja ravintolassa ajankohtainen ja päivittyvä printtimateriaali on hyvä tapa tuoda monipuolisia palveluja esiin siellä, missä asiakkaat jo ovat. Sesonkikohtaiset kampanjat näkyvät ravintoloiden julisteissa ja pöytäkolmioissa kuin myös tehtaanmyymälän aukioloajat ja somekanavat. Ravintoloissa ja tehtaanmyymälässä on käytössä myös screenit, joihin pystytään päivittämään ajankohtaista materiaalia näkymään myös etänä.

"Vuosikausia kestänyt yhteistyö Ajattoman kanssa on ollut antoisaa. Pienestäkin idearippusesta saadaan hyvin kiinni. Ollaan saatu rakennettua aina juuri meidän yrityksen näköistä materiaalia ja sisältöä eri kanaviin varsin vaivattomasti. Yhteiset suunnittelupalaverit on parhautta!"
Outi Niemi
RAVINTOLATOIMEN JOHTAJA / Wigren Catering

Tutustu myös muihin B2C referensseihin

Courtyard by Marriot Tampere City – Hotellikonseptille räätälöityä markkinointia

Courtyard by Marriott Tampere City Hotelli­konseptille räätälöityä markkinointia Courtyard by Marriott ...

Cloudboots – Brändin uudistus ja kotimainen verkkokauppa

Cloudboots Brändin uudistus ja kotimainen verkko­kauppa Cloudbootsin brändiuudistus ja monipuolinen verkkokauppakokonaisuus ...

WellSmell – Hyvinvointi-tuoteperheen lanseeraaminen

WellSmell Hyvinvointi-tuoteperheen lanseeraaminen Hajuaistin kuntouttamisesta löytyy vielä vähän tietoa ja WellSmell ...
Scroll to Top